10/02/2011

Hello October !


Dah bulan 10. Lepas tu SPM. Then, sambut birthday. Tup-tup, celebrate tahun baru. Hebat betul! ⊙.☉

Hrmmm, semua orang dah tidur. Saya seorang je masih jaga, tak boleh tidur ngadap past year AddMath. Ada ciri-ciri murid cemerlang tak?? *-* Pening tengok all those formulae, stop kejap menghapdet blog.

Semalam, tetiba ada computer baru kat rumah. Of couse la sangat pelik. Jenuh la ingat salah masuk rumah. Then, baru teringat yang mama memang dah pernah janji nak beli computer untuk adik-adik yang suka berebut laptop nak main games. Arggghh, kids nowadays. I'm really jealous. Kecik-kecik dah pandai main computer games. Aku dulu tau main nyorok-nyorok je.

Time mama balik, dia dah kata, "komputer baru ni untuk Fara and Amsyar guna. lepas ni takyah nak gaduh-gaduh lagi tau." Senang je dorang tu. Hari ni kemain ngadap computer baru dorang tu puas-puas. Tapi, bebudak ni asal tersalah tekan sikit sibuk terjerit-jerit tarik orang depan komputer tanya macam mana nak betulkan. Hidup pun jadi kurang tenang. Haiissshhh..

. . . . . . . . . .
Dear brain,
I'm so sorry for forcing you too much lately. Please, just bear with me for a moment. Fikir benda penting-penting je. Yang lain letak tepi dulu, boleh??

Dear heart,
Please make it easy for me. I know you had suffered a lot. Just be a good listener. Jangan jadi busuk, ok??
. . . . . . . . . . .

Best wishes for all PMR candidates. Dua hari ni, just rest well and relax. Tak payah nak stress melampau. Insyaallah, boleh jawab punya. Cuak sikit-skit tu normal la. Alaaa, pmr tak la susah mana.(ifyoustudyleklok) ≧◡≦

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger