10/11/2011

Yeahhhh, PMR DAH HABIS !!

Oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah *mblaq*

MERDEKA!! Pas ni dah tak yah belajar dah. Datang sekolah pun buang masa je. Baik rehat tidur kat rumah, dapat tambah berat badan.
- budak form 3

 **********

Arrgghhh, UPSR and PMR are done. Final year exm pun dah selasai. Lepas tu, faham-faham jelah. Exam tu je yang belum lagi ni. SPM. Bila duduk dalam kelas pandai, pressure dia lagi la terasa. Everyone termasuklah cikgu dah start buat countdown. Baru nak borak sikit, "Eh belajar la. SPM tinggal lagi __ hari je ni. "

Kan best kalau boleh stay form 5 je without SPM. Belajar macam biasa and tak de pape exam penting. Tapi tulah... in the end kita kena face reality jugak. Tak kesah la macam mana susah nye kita elak, benda tu mesti datang jugak. Dengan apa cara sekalipun.

Makin dekat exam makin banyak pulak activity kat sekolah ni. Gerak gempur pun macam nak tak nak je buat.

**********

Hari ni jugak, lelaki yang super cute and talented sambut his birthday.

!@#$%^& asal comel sangat ni...



Henry , Ryewook , Heechul , Zhoumi.  Lalala~imissheechul!



Happy birthday, ma boy ! =D

October ni banyak pulak idol sambut birthday. Sabtu ni 15/10 birthday donghae pulak. K, sape yang sambut birthday hari ni, HAPPY BITHDAY TO AWAK! untungla birthday sama dengan laki comel. 6_6


Biar la nak exam pun, TV tak pernah tinggal. Sekarang ni POSEIDON air in KBSWORLD. Choi Siwon tuuuu. Kpop pun still layan lagi. Hari-hari layan lagu infinite ♥

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger