Letih..



Sumpah rasa macam dah lama gila cuti. Tak tau la kenapa tapi rasa bosan semacam.
Nak tengok k-drama online, internet macam haram. 
Nak tengok tv, adik-adik jadi penggangu. 
Nak kacau orang, tak pasal-pasal kena maki. 
Saya dah blank gila kat rumah, nasib baik la dalam beberapa hari ni selalu keluar. Mungkin hanya keluar teman mama beli barang dapur kat Giant, tapi itu lebih baik dari terkebil-kebil tak tahu buat apa.

I'm tired. Letih. Penat. Sangat perlukan tidur yang tenang dan panjang. Beberapa hari ni i don't know why tak boleh tidur dengan tenang. Kalau tak de orang mengganggu, mesti mimpi yang pelik-pelik yang buat kita terkejut and terbangun tak boleh tidur terus. Argghh, frust tau tak!

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives