Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Hello December!

by - Friday, December 02, 2011



It's DECEMBER baby!
My favorite month of the year. Time ni la tiap tahun ada cuti sekolah yang pannnjannggg. Lepas ni dah tak de dah.

SPM is finally over! Woohoo!! Mari kita enjoy sekarang selagi ada masa. Lepas ni bila dah sibuk, tak de la nak meratap nyesal tak manfaatkan semua free time yang ada dengan sebaiknya.

Bila cerita dengan my mum and my sis about the plan after spm, they laugh out loud. I mean,  they really laughing so damn hard sampai keluar air mata. Plan yang nak kerja tu la. Memang buat sakit hati sungguh. Nyesal pulak jawab question dengan serious bila dapat that kind of reaction. Dorang kata " Yeeelah tu. Tengok la nanti ya. Ada ke tidak kerjanya "  - kejam kann.

Esok, i'm going out with my girlfriends. Enjoying our most probably last time together before everyone get busy with their own life. Ohmygoshh.. lepas ni dah tak de bergosip kat kantin, ponteng sekolah/kelas beramai-ramai, copy homework orang, kena marah dengan cikgu, kena demerit ngan prefect. No more school life. Unless kau masuk form 6. Nak ke??

Birthday kami dah nak dekat. Agak-agak nak sambut kat mana tahun ni?? (✿◠‿◠)

Jom la ramai-ramai tengok Music Bank this week and next week. My darling Minho will be the special mc with..idontknowandidontevencare  =^.^=

You May Also Like

0 respond