Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Random Things..

by - Sunday, December 25, 2011

Fine!! Semua nak layan i-pad je sekarang. #jelly


I'm currently in Kuantan, Pahang. Macam mana boleh tercampak kat sini?? Ohh...panjang ceritanya. Maaf, saya malas nak ulas panjang-panjang. I'm staying at my sister's rumah sewa and i missed music bank again this week. Kecewa tak dapat tengok Choi Siwon jadi mc. Dah la hari tu time Choi Minho jadi mc kat music bank pun i barely made it. Sedih...

Nasib baiklah ada internet kat sini, dapat la menghilangkan rasa boring dengan layan Hana Kimi Jepun. Kalau kat rumah banyak sangat orang mengganggu. Sekarang ni dah nak habis dah pun. Actually saya dah tengok hana kimi taiwan version. Tapi dah ingat-ingat lupa la sebab tengok time form 2, tahun 2008. Dah lama kan... Time tu memang minat habis la dengan Wu Chun tu. Dia kan handsome. Yelahh, kejadah haram apa pulak la nak layan k-pop masa tu. Tak tau kewujudan dia lagi. Masih jiwa jiwang 'Sejarah Mungkin Berulang - New Boys' tuuu. 

**********

Khamis lepas result PMR keluar kann. Amacam.. okay?? Haha, bila cerita pasal result PMR mesti teringat cerita lawak antarabangsa sendiri. Bila fikir-fikir balik rasa macam bodoh pun ada. Entahlahh.. 
I'm sure all of you did great in pmr kan. Pilih la jurusan papepun.. kalau rajin, straight A's jugak spm nanti kan.


Boyfriend saya, first row orang yang kelima dari kanan. Scandal saya, errr.. ramai la pulak dalam gambar ni. O.o

You May Also Like

0 respond