This Is War!!



MBLAQ buat comeback last week tapi saya terlepas sebab sibok g jenjalan. My baby mir makin lama makin handsome, buat orang tambah sayang ^-^

I love '100% ver.' album. Lagu THIS IS WAR sangat addictive, in one day ntah berapa kali saya repeat. Kalau dengar lagu tu kena tau maksud dia sekali. Bila hayati betul-betul air mata tu automatic keluar tanpa dipaksa.






Oh dan tahukah anda yang MBLAQ akan menjadi ayah dalam Hello Baby Season 5?? First air on 19th January 2012. Hope it's will be as fun as Shinee Hello Baby. Dorang kena jaga tiga orang budak pulak tu. TIGA tuuuu, dah la mereka semua takde yang betul..




See, nampak tak kemerengan mereka tapi tetap comel. hukhukhuk..


Hope bebudak tu selamat sejahtera la dengan MBLAQ appa.


Asal la bebudak dalam hello baby ni comel-kiut-miut belaka..

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives