1/27/2012

First time..

There will be a first time of everything.


Semua benda ada permulaannya. Best, awesome, malu, sedih, kecewa. Tu antara prasaan yang ada lepas dah benda tu dah jadi. After that, perasaan tu dah tak kan sama dah.





Saya ada penyakit. Benda yang tak berapa nak baik. Saya sangat berat hati nak mulakan sesuatu. Takde kekuatan or we can say not enough confident nak cuba something new. Selesa dalam kotak sendiri.

I'm glad i have people around me yang sangat kuat. Support me gila-gila kat belakang. Kalau dorang takde, i don't think i can live like now, today.

So now, saya nak kuatkan hati nak buat benda baru. Takkan masih nak harapkan orang lain. Hidup ni perlukan perubahan. Lagipun untuk kebaikan bukan nak buat jahat. Just believe that Allah is always there for me, insyaallah semuanya baik-baik saja kan. Kalau tidak sampai bila nak maju, asyik syok sendiri je.




P.S. First time satu hari jaga baby kelam-kabut jugak dibuatnya. Nasib baik semuanya selamat :D

2 comments:

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger