Rindu Blogging :)

Hai, assalamualaikum.

Dah lama tak online, jadi dah lama jugak tak hapdet belog kesayangann ni. Bukan malas tapi sibuk. Eh, i pun tau sibuk tau even belom kerja lagi, sebok bercuti :D

Sekarang ni bila takde laptop terasa malas berblogging. Kalau online dengan laptop boleh berbaring-baring atas katil, menulis pun rasa lancar je. Tapi disebabkan rindu, tahankan jugak la duduk sesorang kat bawah mengonlinekan diri time orang lain dah masuk bilik.

Sejak kawan semua dah ber-kerjaya, payah nak hangout macam dulu. Kena tunggu cuti dulu la, penat la, sibuk la, hape la. Daku masih sendiri jalani hari-hari mendatang dengan perasaan yang sebal. Terasa diri ketinggalan sebab masih duduk rumah goyang kaki. Yang lain semua pakat nak hapdet status 'penat, baru balik dari kerja.' Buat menyampah je.


Hai, saya ain. Saya peminat suju. ^-^
Baru perasan yang dah lama sebenarnya tak upload photo sendiri. Hihihi...

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives