1/26/2012

Oh noooo!!

Masuk je akhir bulan line internet mesti bergerak macam siput sebab dah sampai limit. Ni yang buat sedih ni sebab baru semangat nak buat entry bergambar. Alamatnya kalau nekad jugak nak buat mau lepas seminggu baru boleh publish menunggu semua gambar selesai diupload. Sooo, saya malas and takde la gambar for uolls.

Saya ni sebenarnya #teambudakdudukrumahtaktaunakbuathapesokejeonlinedoplohpatjam . Haaa, cuba baca that line dalam satu nafas dengan pantas. Agak-agak sesak sampai batuk-batuk tak?? Ke langsung tak boleh baca?? Gasak hangpa la kalau takleh baca, malas nak tolong explainkan. Lu baca lu paham sendiri. Arasso??

Maaf la ya saya buat entry ngarut ni. Actually saya tengah bosan tak tahu nak buat hape. Nak layan drama, hard disk buat hal. Nak tengok variety show, internet cari pasal. Nak tengok tv, takde benda yang menarik. Nak tidur, mata suddenly rasa segar-bugar seperti masih dipagi hari. I guess i'm a little bit stress so i just create a random topic to write about.




Oh, bytheway.. They're AWESOME!! B.A.P
Just watch the video and you'll understand what i mean.

2 comments:

  1. saya dah jadi fan dorang dah. suka dengar rap zelo tu :D
    tengok video tu dulu baru tau best ke tidak :D

    ReplyDelete

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger