Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Happy New Year!

by - Tuesday, January 03, 2012

Alhamdulillah, another year had past.

Happy 2012. It's new year, new adventure, new environment. 

Saya tahu saya dah lambat nak wish happy new year kan. Dah hari ketiga dah pun. Esok nak start sesi persekolahan dah pun. Ohhhh my ..... can't believe yang lepas ni dah tak payah nak g sekolah lagi. Dah tak boleh nak buat hal atas alasan yang aku ni still budak sekolah lagi. No more cikgu memarah sebab homework tak siap. No more book checking. No more pmr or spm. NO MORE...... #oksayadahrindusekolah.

**********

01012012. Not really a good start of the year. Malam masa tengah sibuk online dan bertweet-tweet suddenly laptop keluar notification suruh charge the battery. Ok, itu normal la kan. But as soon as i connect it to the source, tetiba keluar bunyi and spark. Oh Mak Kau, gila terkejut at that time. Terus tutup suis and jerit panggil kakak. Barang-barang elektronik ni bukan boleh dibuat main, karang ada yang terkena renjatan elektrik tak pasal-pasal.

Now i can't use my lappy anymore. Nasib baik ada komputer ni. Yang tak syoknya bila guna komputer, mana boleh bawak dia everywhere. Tak boleh online sambil baring. And terpaksa berebut dengan adik yang nak main game. Pokoknya, i need new charger asap!


P.S. Gemersik Kalbu or Bicara Hati.. agak-agaknya mana lagi best jadi drama ekk??

You May Also Like

3 respond

  1. bicara hati kaq..
    tapi novel die mgkn lagi best kot HAHA.1 gemersik kalbu novel je best drama cm low je huhu

    ReplyDelete
  2. Bicara hati >,<

    tp novel bicara hati lg best! Seriously!

    ReplyDelete