5/25/2012

Happy Birthday n Happy Mother's Day, MUM!



Ohh ini cerita lama ni. Hari Ibu pun dah lama lama laaammmaaaaa lepas, baru sekarang sempat nak update blog. ish.ish.ish.ish..


Okay, nak dimulakan cerita.... (gaya macam cerita gempak habis je)

Birthday mama is on 10th of May iaitu hari khamis. Disebabkan anak-anak dia yang lain sibuk sekolah, dia bawak lah dua orang anak dia yang tua free ni pergi jusco. Oh ya, kami ni kalau pergi jusco tu tak semestinya shopping tau. Walaupun harapanku tiap kali ke jusco mau ajak mama shopping tapi.... selalunya hanya pergi berjalan tengok pemandangan sekeliling lepas tu makan lepas tu balik.



Ohh syoknya perasan yang kononnya I ni anak last yang paling manja. KONON JELAH ._. hakikatnya sangat jauh menyimpang.


Then on Sunday baru sempat pergi beli kek. DAH MEMANG TRADISI KAT RUMAH NI KALAU ADA APA-APA SAMBUTAN MESTI BELI KEK. EH APASAL CAPSLOCK PULAK NI?? ehh??? ohh. ok.
-____________________-


Before tiup lilin ke hape ke wajiblah kita hambik gambar dulu. Then upload to instagram/twitter/facebook/yangsewaktudengannya. kuang kuang kuang... Perasan tak ain usya I semacam je..... hehehehehehe.




Mama dah malas nak layan I berphoto-photo. Dia lebih sayang kek dia........






Disebabkan malas nak edit gambar. Tiga jelah yang I letak. Entry ni pun dah lama sangat tertunggak. Soooo...... ILOVEYOUSOMUCH MAMA!! Mesti penat kan layan perangai gila-gila adik. Hihi. Keep being my gediks mum =)




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger