Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

The Chaser

by - Sunday, May 27, 2012



Lately, i've been so malas updating my own blog. Ada je benda lain yang menggangu. But now i'm back!! =)


Even ini cerita lama, tapi masih terasa baru for me. Hehehehe



weheartit.com




Baru perasan yang rupanya saya ni banyak follow inspirit. Well, i am an inspirit myself kan so macam tak paham-paham pulak. Kat dashboard blogger tu penuh dengan entry cerita pasal their comeback INFINITIZE. Soo, saya pun mana boleh tertinggal betul tak?? mesti mau jugak buat entry khas pasal INFINITE.







LEE SUNGYEOL SAYANG sudah pandai mengkedepankan(??) diri. Sejak dulu lagi terasa dengan infinite ni sebab my sungyeol tak dapat banyak screentime. Sekarang dah puas hati dah. Dah tak sentap-sentap dah. Dah boleh beli album dah. ehh??



Personally, i love the song. But the dance is a bit.. normal?? Yelah, infinite ni kan terkenal dengan the powerful synchronised dance. So i've expected more from them. Oh and only tears is my favorite song in the album. Suara sunggyu tu ohhhh sungguh mendayu-dayu.


Argghhh i wish i have enough money to buy the album. Hope infinite won triple crown next week \^.^/

You May Also Like

0 respond