5/31/2012

Last day of May!!

Assalamualaikum, annyeong!!


Dah nak masuk bulan 6 rupanya. Memang lah sekarang ni cepat je masa berlalu. Most of my friends dah mula sambung belajar, Form 6/College/University/Matriculation dll. Me??? Belum lagi. Doakan ya agar segala urusan berkaitan dengan further study ni berjalan dengan lancar. I wish i can be in form 5 forever. Form 5 ni syokk kot, kau senior kat sekolah. Boleh buat sesuka hati perut kau nak buat pape janji halal. Yang tak syoknya ada SPM tu je. Pressure dia lebih sikit. Arghhh i miss school.



Ohhh masa saya godek-godek web wehearit nak cari gambar sungyeol tadi, terjumpa pulak satu gambar ni. Comeyyy sangat uols.




Berdasarkan pengetahuan saya yang tak seberapa tapi memang boleh dipercayai tentang infinite...
Red - Woohyun
Green - Dongwoo
Purple - Hoya
Blue - L
Orange - Sunggyu
Yellow - Sungjong
Pink - Sungyeol 
Andd i pretty sure i am right. Ohh tomeyy betul pic ni. Memang awesomelah sesiapa yang buat ni.





Then bila saya blogwalking tadi, ramai pulak yang cerita pasal Hari Belia hari tu. Alaaaaa yang u-kiss n teen top n dalshabet datang tu. Saya pun pergi jugak. Tengok teen top perform. Habis je teen top perform terus blah. Sekali teen top pergi buat encore daa. Habis terlepas encore mereka. Cisssss. And i have a new crushhh , namanya Changjo. Handsome betul, no joke. Maybe i'll update about Hari Belia lain kali. Maybe or maybe not. Bergantung kepada tahap kerajinan. TEEHEE :D






Malaysia Becomes Selected Few In Asia To Watch Super Junior's Virtual Concert!



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger