Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Ramadhan 2012

by - Monday, July 23, 2012


Assalamualaikum. Salam Ramadhan.

I guess the only time i can online and update my blog is on weekend. To tell the truth, there's A LOT of story i want to share here, but i dont know how to start. Plus i'm lazy too. Hehehe.


Alhamdulillah bertemu jugak kita dengan Ramadhan kali ni. Tahun depan?? We never know. So let's us take all the advantage of Ramadhan to make us a better person. I'm learning to be a better muslimah. Ketahuilah bahawa it is HARD to change all our bad habit yang dah jadi macam darah daging. Ada jelah dugaan yang datang. To be honest, i'm struggling hard inside. Kadang-kadang rasa macam nak give up. Kita nak berubah, orang sekeliling macam tak membantu langsung. Tapi as long as i've Allah with me, i dont have to worry bout others, right?? Kalau kita buat something dengan ikhlas semata-mata Allah, pasti akan dipermudahkan. Yakin dengan janji Allah, buat baik di balas baik and vice versa.





Semoga segala ibadah kita sentiasa diterima oleh Allah swt. Aminn.

You May Also Like

0 respond