10/01/2012

Oktober




Assalamualaikum, annyeong !!!




New month baby! Alhamdulillah, dah masuk bulan 10. Lagi tiga bulan dah tahun baru. 2012 dah tinggal hujung-hujung dah ni.


Semester 1 dah nak habis. By the end of this month saya dah start cuti semester! Yaaahoooo. Bila pikir cuti memang excited tapi bila pikir final exam terus hilang ntah kemana segala rasa excited tu. Dengan segala assignment's due date is within this week and next week, i bet this month is gonna be a loooong month for me.


As usual, sejak form 4 lagi, time exam ialah time saya paling suka mem-publish entry baru. Kalau tak caya g check n korek-korek entry lama. Time exam tiap hari nak publish a new post. Kalau time bersenang-lenang memang kadang-kadang lupa yang blog ni wujud. Tak tau kenapa boleh jadi camtu, even me confuse dengan diri sendiri. Tangan ni rasa gatal nak menaip, idea mencurah-curah dengan pelbagai cerita time exam. Bad habit kah???


Whatever it is, blog ni je the only tempat ai boleh jadi gila-gila merepek meraban hal yang tak berapa penting. I love you blog! (tetiba)



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger