Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

sore eyes :(

by - Monday, October 29, 2012




Assalamualaikum and annyeong!!!


Wahh dah lama tak update blog. Rindu. Ni pun menggagahkan diri menaip entry dengan sebelah mata. Kenapa?? See the tittle. -Sore Eyes-


Nooooo no no ni bukan parody 5days mc tu ye. Ni memang benda real. Mata kiri saya dijangkiti sejenis virus hapentahakupuntaktau yang telah menyebabkan dia merah, bengkak and berair.


Saya dah google dah petua sembuhkan sakit mata ni, tapi belum try lagi. Takutlah. hahaha. Macam-macam petua keluar,  macam-macam cara, tak tau nak pilih yang mana satu sebenarnya..



Orang kata jangan pandang mata orang yang ada sakit mata ni, takut berjangkit. Sebab tulah ai pandang bawah, takut uolls berjangkit pulak. huhuhuhu.





Doakan saya cepat sembuh ye :D






You May Also Like

0 respond