10/12/2012

the ups and down of the week




Disebabkan hari ni kelas account at 9am dah dibatalkan (thank you sooo much mr maniam), ni lah masanya untuk kita mengupdate blog.


This week, im super duper busy with IT and Business assignment. Alhandulillah, IT assingment dah selamat sampai ke tangan Mr.Lecturer but for business it's still pending. Will get it done by tomorrow, Insya-Allah.


I've been spending most of my time for the week at the library. Kalau buat kerja kat rumah confirm tak siap punya. Errr.. mungkin boleh siap tapi tak secepat bila saya buat dalam library. Yelah, wireless limkokwing sekat youtube etc. Boleh online facebook, twitter n blog jelah kan. Takat benda alah tu apa lah sangat. Tapi kalau youtube memang boleh buat orang leka, dari satu link ke satu link sampai dah masuk part mengarut dah. Hahah.


Bila penat googling, typing, copying and pasting.. apa lagi camwhoring la kan.



Dapatlah redakan sikit penat otak dengan gila sendirian di hadapan laptop di suatu sudut library LUCT.



And i think this week hormone in me tak berapa nak betul sebab at one point i feel sooo homesick, at another point rasa nak marah pulak. Lepas tu teriba rasa nak menangis then boleh happy macam takde pape. It's kind of annoying cause i'm aware with all the emotional changes that i have but couldn't do anything to control it. Mula la rasa.... whyyyyyy???? kenapa sekarang time aku tengah super sibuk jugak kau nak jadi macam ni???
Nasib as a wanita.






1 comment:

  1. Do email me detail yeah as earlier email go junk mail got deleted

    ReplyDelete

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger