5/20/2013

it's been awhile!!





Assalamualaikum..

Hello World!!



ooemji dah berapa minggu ntah blog ini di ignore camtu je. Bukannya sibuk sangat pun.. tapi dah jarang online. Mungkin sebab limited internet excess.


Sekarang ni, every monday mesti kerja mengloadkan video WGM Taemin & Naeun. Ni pun dari pukul 11 tadi tengok tak habis-habis sebab tulahhh internet yang alahai gerak cam siput. Tapi kira bersyukur jugak lah dia nak gerak sikit even lambat. Bila datang hari hari malang tu memang langsung disconnect terus. Lagi sakit hati.



Ohhhh I'm a happy shawol when finally... (finally tu memang sangat lega la) my Dream Girl CD akhirnya di tangan. I waited for more than a month!! Tak kesah pun sebab time beli ngan @onyuxccy dah tau dah kena tunggu lama. Akhirnya sampai jugak right before SHINee comeback with the second part of the album. The problem is now I have no enough money to buy the Part 2 album. hrmmm.....






And now i'm excited bila dapat tau yang EXO nak buat comeback hoyyyyy. Like seriously. They dah nyorok bawak tempurung dah lebih setahun kot!!


KRIS!! 넌 내 거야!!





No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger