Its July!









Assalamualaikum :)


Sedar tak sedar dah masuk bulan baru dah. Setengah tahun dah habis just like that.



Sekarang ni tengah duduk alone in the library. Kelas programming cancel. Alahai mr.lecturer tu saje je.. time saya dah semangat datang awal dia nak cancel class pulak. Last week time saya dah ter-bangun lambat takmo pulak dia cancel class. Then dia nak buat replacement class next week hari selasa. Pagi. Maknanya i have two programming classes in a day. Mati la pening tengok code yang pelik-pelik tuh.


My foundation course pun dah nak habis dah. Like finally, after a year habis jugak. Rasanya lepas raya nanti baru sambung degree program.



Last year, 1st of July hari daftar kat Limkokwing. Ingat lagi punyalah nervous nak masuk tempat baru. Hati bolak-balik "betul ke yang aku buat ni??". hahahaha. Alhamdulillah now dah okay, i've learnt a lot. From different people, different point of view. Yang baik kita simpan yang tak elok buat pengajaran la.


Okay dah, done with sesi mengenang kenangan silam. Now back to assignment yang tak siap-siap ni..
-_________-"






Post a Comment

Designed by FlexyCreatives