Hello






Assalamualaikum





Lama dah tak membebel kat sini. Sekarang ni tengah sibuk ngan mid term exam. Esok LAW kot. Mati banyak giler facts yang kena hafal. Saya dah la lemah sikit bab menghapal ni. Tadi bajet masuk kelas jawab exam maths without preparation sekali rasa macam nak mati tercekik. Then nyesal tapi useless la kan.

Sekarang ni kena la serious sikit. Foundation dah nak habis jadi makin malas pulak. Takleh jadi ni. Geram dengan diri sendiri.





Ini draft entry last week. Law dah habis dah. Lecturer law tu confirm tutup mata je mark my paper. There's nothing much yang i tulis, merepek je lebih.  hehehe.




Post a Comment

Designed by FlexyCreatives