oh hai!





hello hello hello

i'm back!!


hehehehehehe.


finally my darling dah boleh berfungsi ngan elok. i'm soooo relieved. ohh btw

Selamat Hari Raya!! Maaf Zahir & Batin.



Rasanya masih ramai yang still in their raya mode. Saya dah lamaaaa dah habis. Feel raya just ada for the 1st day je. Lepas tu mama ayah pun dah start kerja. Me and le siblings dok rumah sepanjang hari. We just keluar bila nak makan and starting from yesterday mamayah dah malas nak bawak ktorang makan luar sebab perangai gedik ain. Ishh ain tu kalo dah sampai masa makan roh hantu dia datang. Kerja nak ngamuk je. Orang lain nak makan pun dah tak senang.

Tup tup tup dah khamis dah. Next week mungkin dah start kelas. Woahh hari ni setelah sekian lama.. baru puas dapat online. Internet pun bagi kerjasama positif. Suka!! Tadi baru lepas tengok taemin & naeun wgm ; exo weekly idol ; bunch of shinee & apink & exo video. Then main mtv world stage 2013 punya game tok win the passes. Benci gila main benda alah tu , dia bagi masa seminit je rasanya. Lepas tuh game over and we had to wait for another 30 minutes for the next sessions. Tapi takpe, demi exo ku sanggup tunggu depan screen ni nak dapatkan the pass. hahahahaha.


okaylah sampai sini je bebelan ku. pergghh rasanya dah lama tak membebel cenggini. hahahaha. ntah kenapa makin lama makin awkward nak bercerita. rasanya gambar raya will be up in next next entry. tak janji. just tunggu la masa rajin saya datang. bye bye bye bye ;)

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives