1/16/2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my





Dah lama bebenor tak join giveaway macam ni. Harap ada tuah la tahun 2014 ni. Hehehe.


If and only if saya dapat laaaa angpow ni.. hrmmm.. nak buat apa ya?? First, mestilah nak belanja diri sendiri. Kira late birthday present for myself la. haha. Kalau ada lebih baru la buat belanja orang lain. ;p


Really hope im one of the lucky winner. hehe. Oh ya nile.com.my ni salah satu portal online shopping yang provide segala jenis barang. Dari buku ke sports equipment ke phone accessories. Saya pun pernah beli barang kat sini. Beli barang gym for my housemate. Murahhh and berbaloi-baloi. Ni bukan propa k.

These giveaway closed on 21/01/2014 at 12pm. Go and check here and here untuk maklumat lanjut.


TEHEE ;)


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger