Shut Up Flower Boy Band



Annyeong!!



Hah dah lama tak cerita pasal drama korea kat sini kan?? hahaha rindu nak berfangirling kat sini.





Ha ni nak share drama yang buat saya nangis. Drama yang saya tengok sebab si handsome L.


Tajuk dia : Shut Up Flower Boy Band (Hangul: 닥치고 꽃미남 밴드; RR: Dakchigo Kkotminam Baendeu; also known under the international title Shut Up and Let's Go) *hahnampaktakobviousgilacopypastedariwiki




Basically, this is a story about a high school rock band and how they deal with friendship, love and their passion for music. Sangat sesuai la untuk orang muda remaja like me sebab mostly cerita pasal friendship. Sangat dekat dihati. Gituewwww. Friendship dorang nih la buat saya menangis teresak-esak tak puas hati. Sebab apa?? Haaaaa kena la tengok sendiri. Spoiler adalah benda yang sangat tidak syok. Sambil layan drama best sambil cuci mata tenung pelakon handsome. hehehe.

Ni i share u the preview. Nak tengok the drama go and google sendiri.





Okaylahhhh. Since saya baik hati, here's the link for u Shut Up Flower Boy Band


Ohh nasib baik teringat.. rasanya this drama tengah on air kat tv2 tapi tak berapa sure day and date dia. Petang around pukul 5 or 6.



Post a Comment

Designed by FlexyCreatives