New august update


Assalamualaikum, salam raya!


Feel like blog my heart out tapi mood dah turn off dek internet yang super lembap ni. Menambahkan stress adalah. Masih menunggu bila la rumah ni nak ada coverage fast internet. Mengharap ia akan berlaku dalam masa terdekat. For now just mampu bersyukur dengan apa yang ada. At least ada wireless dalam rumah boleh iolls berinstagram tiap hari. hehehe.



Now, how's your raya so far? Mine is just fine sebab beraya kat kl. Tak balik kampung as semua orang busy tak dapat cuti lama. Gambar raya sekeluarga pun takde tahun ni, tak tau kenapa. Masing-masing sibuk ntah buat apa ntah. Well dari dulu sampai sekarang memang payah sikit nak ada family picture as perangai memasing takleh dikawal especially yang kecik tu.



Mood raya pun dah nak habis as kelas dah nak start lagi dua minggu. Alahai kenapa tetiba cuti limkokwing ni rasa cam sekejap? Hahaha. Okaylah, new semester is coming sooooon. Dah masuk 2nd year. Dah besar dah Khairun Nisa ni. eh? #taknyambung haha.



Laaa dah masuk bulan ogos rupanya. Baru perasan bila nak letak tittle post ni. Seperti biasa haruslah bebel dulu, pikir suitable tittle kemudian. Boleh tahan lama jugak saya ignore ini blog. TEEHEE.




Till then..










Post a Comment

Designed by FlexyCreatives