Update #7





Hello sayangsssss semua!!


Wah tetiba ceria semacam tau. Mungkin sejenis permainan minda cause in reality tengah stress dengan diri sendiri sebab easily distracted dengan all the kdrama and kidols and kpop and other sort of entertainment la. Like, hello dear self, you have dateline to meet in few days. And you are not starting anything yet. Gahhhh rupanya still kalah dengan diri sendiri.

Now im stuck in library dengan harapan boleh motivate diri sendiri untuk belajar tapi. . . . .


Eh eh eh tetiba je dah Oktober kan? Like rasa baru semalam je kot sambut tahun baru. Ni 2014 dah nak habis dah pun. Semester 3 tinggal lagi sebulan setengah je. I dont think i'm improving at all. ajheiuayjskdcjkeiuhfksfhahhhhhapenakjadini?!!



Till then..
*sambung buat assignment layan kpop*




Post a Comment

Designed by FlexyCreatives