Time Machine







Basically now dah masuk hari ahad 18.8.13

Esok , isnin 19.8.13 patutnya mula my degree class sem one. agagagagagaga. Degree woi. Degree. How i wish i'm forever a budak sekolah rendah. heck, high school student pun jadilah. Jadi budak sekolah masih boleh dapat duit raya lagi. At least lagi banyak dari yang kau dapat bila nak besar panjang dah boleh cari duit sendiri ni. 


My one year foundation course habis dengan baik welliwanttosaybadbecausetakdapatpoplat . Dulu tak penah terpikir pun i will do what i'm doing right now, amik IT in lkw. Tapi alhamdulillah it went really really well that i think i couldnt dare to ask for more.. okay maybe boleh tapi takpelah. hehehe. 

Terima kasih Allah sebab dah kirimkan parents awesome yang support whatsoever yang anak dia nak buat as long as tak bawa keburukkan. Im blessed.





------------------------------------------------------------




Fast forward..

Hari ahad 5.4.15 ,


I'm currently on sem four. EMPAT. Esok dah start week 6 pun. Assignments, quizzes, tutorials and tests berderet tunggu. Now lecturer semua anggap kau pandai buat semua sendiri yelah dah dua tahun belajar. Dia explain je apa yang dia nak and hope you come out with something impressive. Like the hell can't you see im struggling here. Saya masih tak tau apa-apa. Kat atas tu draft yang aku peram dua tahun hahaha. A year from now i'll be on my last sem finalize all my final project. Ya Allah cepat betul tak sanggup nak terima kenyataan. I'm still me with mini improvement here and there. Still have no idea what am going to do once all this hal belajar selesai. Still wish the exact same thing kat atas tu forever a budak sekolah rendah.




Mungkin perangai gedik grow over years.





I still am blessed. Alhamdulillah.






Post a Comment

Designed by FlexyCreatives