2/04/2016

Dessert at Paddington House of Pancakes


Great food must be shared. Heee.

Anyone looking for pancakes/waffles boleh la datang makan kat Paddington House of Pancakes weh sedap tak tipu. Harga pun reasonable je, takde service charge hee. Yang ni saya pegi the curve outlet.





Bagus tau strategi kedai ni bagi menu besar-besar so that all the customer rambang mata tengok all the pics yang menggoda tu extra clear. Rasa macam segalanya nampak sedap. Nak yang ni! Jap, ni macam lagi sedap. Eh eh look ni pun macam sedap!


Spend a good 10 minutes belek menu baru boleh decide nak apa. Nasib baik at the moment memang hanya aim nak pencuci mulut manis. Kalau nak savory pulak i dont know we need to spend how many hours lagi before ada decision.






Cubaan flatlay formal yang awkward haha failed 



Nampak macam takde lah super besar the portion but bila makan weh pehal tak habis-habis ni. Maybe we ate too much before. Since ianya manis, masam-masam strawberi tu sangat membantu neutralise the taste. Totally will comeback to try their savory dishes since i'm not very good dengan benda manis.


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger