Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Cheesy Korean Fried Chicken Nanda Chicken

by - Tuesday, June 19, 2018



Macam dah lama tak share pasal makanan.


Hari tu teringin nak rasa ayam goreng korea dengan cheese kfry yang viral tu. Tapi dah petang confirm habis lagipun tak berapa rajin nak jalan sampai putrajaya tu. Jadi pilih tempat yang dekat sikit, Nanda Chicken.


This is a pork free korean restaurant yang offer authentic korean dishes. Selalu lalu je tak pernah nak masuk. Kali ni sebab craving kita sampai jugak sini. Boleh tahan ramai orang kat sini time dinner.



Antara kimchi yang sedap, berasa and kena dengan tekak. 

Malangnya I don't enjoy the ramen. Rasa sangat plain. Nasib baik kimchi dia sedap kan so I put lots of it bagi boleh telan.


And for the main star


We chose Cheese Half + Fire Cheese Half that cost RM62+. Dia agak banyak boleh la makan untuk 3 ke 4 orang.

Rasa dia makin lama makin pedas and untuk yang suka pedas ada juga pilihan extra pedas.

Part of the menu


Overall it is actually a good choice for a cheesy chicken. Tapi if you are looking for a normal fried chicken, i would say it is just average.


Location
11, Jalan Solaris 2,
Solaris Mont Kiara,
Mont Kiara, Kuala Lumpur

Opening Hours
Everyday 11:00 - 00:00




You May Also Like

0 respond