new month, baby!

yeaahh, sudah masuk bulan julai !!

ok, hari ni sudah isnin semula. but still, buku masih belum lengkap sepenuhnya. penyemakan buku 4U jatuh pada*ayat skema nak mampus hari jumaat. yes, hari jumaat. that means saya de masa dua tiga hari je tuk settlekan semua hutang-hutang buku. gila kejam kan. this week 4 kelas and next week another 4 classes. asal la my kelas ni bukan kelas yang tengah-tengah. kenapa perlu kelas kedua jugak. ceh, tak reti nak bersyukur dapat kelas tu. orang lain de yang kecewa tak dapat masuk that class. ingat sikit ya.

this week de minggu kerjaya kat sekolah. and esok de ceramah kerjaya. and and saya kena dengar ceramah pasal biotech. ggrrrr....... biotechnology?? best ke?? memang kalau bosan alamatnya penceramah tu cakap sorang-sorang la. ceramah kerjaya tok form 4 cikgu yang tentukan ikot name list. form 5&6 dorang yang pilih sendiri. memang la kan. lepas ni kan dorang nak keluar sekolah bina kejaya sendiri. tapi kira bernasib baik la dapat biotech. sebab after my name, dapat law. tahniah laalala. isshhh.. for me, rela lagi dengar cerita pasal biotech daripada law. -_-

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives