9/18/2010

Hello!

It's been awhile since the last time i visited my blog. Rindu! (:

Don't know why saya makin malas nak update blog sekrang. Ok, memang lah before this pun saya tak berapa nak rajin publish new entry. Tapi sekarang tetiba rasa nak delete this blog. Feel like there is no point this blog hidup lagi. Then lepas fikir balik sayang pulak nak delete. At least kalau bosan boleh jugak mengarut meraban kat sini. Tak de sesiapa kisah. Kalau bosan kat rumah menjerit melalak macam orang gila mesti ada je orang tegur. Here, mestilah tak.

Next monday, lagi dua hari sekolah bukak lepas two weeks cuti raya. Holiday homework hari raya sampai sekarang belum sentuh lagi. Rasa kekok je tangan nak pegang pen and malas je nak bukak buku. Kena jugak paksa diri sebab 2 or 3 weeks lagi nak final exam. Target nak lulus all subjects. Jadi kena lah rajinkan diri buat ulang kaji and segala homework.

Oh, i know its a bit too late but still to all muslims out there...

SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR & BATIN

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger