Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Plan after SPM

by - Sunday, November 27, 2011

Sekarang ni tengah hujan lebat. Nak tengok tv pun dah tak boleh, so update belog kejap. (:

Nowadays, semua orang borak pasal plan after spm. Me?? My awesome MUM dari awal tahun dah buat plan untuk anak dia ni. Lepas je spm, her daughter wajib ambil lesen kereta. Lepas tu suka hati la nak amik kelas-kelas bahasa ke, computer ke.

Ingatnya ada masa cuti 2 or 3 bulan ni nak kerja. Nak kumpul duit belanja shopping or g concert kpop ^.^ Biasanya sumber kewangan 100% dari duit belanja sekolah hari-hari. Lepas ni mana ada sekolah lagi, pandai-pandai kau la nak cari kat mana. Kalau malas nak kerja, melangut kat rumah doplohpatjam online tidur tengok tv je la.

And benda paling nak buat lepas spm semua ni habis is catch up balik segala drama or variety show korea yang dah tertinggal. Cuti ni, nak tengok benda tu semua dengan tenang tanpa gangguan. Harap-harap sangat time tu internet lebih laju dari biasa. ◠‿◠

Hujan dah berhenti pun. Dah boleh sambung tengok tv balik. Ntah bila la nak sambung study balik. (:

You May Also Like

0 respond