11/27/2011

Plan after SPM

Sekarang ni tengah hujan lebat. Nak tengok tv pun dah tak boleh, so update belog kejap. (:

Nowadays, semua orang borak pasal plan after spm. Me?? My awesome MUM dari awal tahun dah buat plan untuk anak dia ni. Lepas je spm, her daughter wajib ambil lesen kereta. Lepas tu suka hati la nak amik kelas-kelas bahasa ke, computer ke.

Ingatnya ada masa cuti 2 or 3 bulan ni nak kerja. Nak kumpul duit belanja shopping or g concert kpop ^.^ Biasanya sumber kewangan 100% dari duit belanja sekolah hari-hari. Lepas ni mana ada sekolah lagi, pandai-pandai kau la nak cari kat mana. Kalau malas nak kerja, melangut kat rumah doplohpatjam online tidur tengok tv je la.

And benda paling nak buat lepas spm semua ni habis is catch up balik segala drama or variety show korea yang dah tertinggal. Cuti ni, nak tengok benda tu semua dengan tenang tanpa gangguan. Harap-harap sangat time tu internet lebih laju dari biasa. ◠‿◠

Hujan dah berhenti pun. Dah boleh sambung tengok tv balik. Ntah bila la nak sambung study balik. (:

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger