Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Kenangan lama

by - Friday, February 17, 2012

Sejak tadi sibuk mengorek entry-entry lama. Entah kenapa, rasa seronok baca entry lama ni. Sepanjang masa baca sambil tersengih-sengih.  Rasa diri ni sangat la suka merepek. Tetiba terfikir 'manalah aku dapat idea untuk merepek sampai macam ni sekali ' Hahahaha.

Tapi banyak jugak la kejadian yang saya pernah tulis dalam blog ni sudah dilupakan. Bila baca balik, otak pun ber-buffering seketika nak recollect that long lost memory. Then, tergelak sendiri. Nak-nak lagi bila cerita pasal sekolah.

Kenangan ni mostly kita simpan kat memory otak kan. Tapi memandangkan i have a little problem with my brain memory capacity, saya sangat suka menangkap + menyimpan gambar. Kalau boleh camera tu snap segala apa yang saya nampak. Sampai ayah selalu bising kata anaknya ni tangkap gambar yang ntahpape sampai memory full. Hehe, saya diamkan je.


BTW, i've passed the exam. Oh Yeeaahhhh.

You May Also Like

1 respond

  1. same goes to me..kdg2 xterfikir ayat2 yg terkeluar dulu2..mcm xpercaya :) haha

    BTW do you love bags?

    Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!

    Feel free to visit us at http://thepuffyclouds.blogspot.com

    or

    Find us on FB : The Puffy Clouds

    All item below RM 50 ^.^

    ReplyDelete