2/29/2012

Time waits for no man

Assalamualaikum and hello readers :D

 Hari ni dah masuk 29Feb ek?? Esok 1March ek??? Erk???

 asdfghjkl! In less than a month, result espiem nak keluar. Takut, sumpah tak tipu. Cepatnya dah nak masuk bulan tiga!


Lately ni busy melayan si ain sampai tak sedar yang hari ni dah masuk 29Feb. Bila tengok timeline twitter semua orang nak tweet pasal this thing barulah perasan. Orang kata today is a special day. Reason?? Ntah, maybe sebab dia datang once in 4years?? Yes, i admit tu memang unik tapi i rasa takde lah special sangat tarikh ni melainkan you're born or your anniversary on 29Feb. Tapi ada ke orang pilih 29Feb as their wedding date?? Kalau ada jenuh la nak kena tungggu 4tahun sekali baru boleh sambut anniversary.


Memandangkan dah nak masuk bulan tiga, tak boleh la memalas lagi nak g kelas memandu. Sekarang ni pun asyik delay je. Karang ada yang sampai bulan 6 tak dapat P lagi. Padahal bukan buat pape pun kat rumah ni. Hihihi. Orang lain dah meronggeng ke hulu-hilir naik kereta, kita hanya mampu jadi passenger je.

**********

K, time for pic of the day!

My siblings. I takde dalam gambar sebab i lah photographernya. Huhu.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger