3/02/2012

MBLAQ - Run



OMG, you guys kena tengok ni. 






Ehh, no no no no this is definitely not the Running Man OST. Tapi lagu ni sangat sesuai nak-nak lagi time dorang tengah main hide n seek. Big bang will appear on that show, MBLAQ bila lagi?? I sebenarnya tak sabar nak tengok big bang berlari nak-nak lagi GD&TOP. Why?? Because kita jarang nampak mereka dalam variety show, running man pulak tu. Jongkook oppa!! Gary oppa!! Kenapa masuk cerita pasal running man pulak ni??


Back to topic. I really like the choreography. Ala-ala ninja gitu. But bila perhati betul-betul masa buat performance, dorang tak banyak nyanyi live. Banyak MR (musicrecording) je. Padanlah they work hard on the choreographer sampai cedera bagai. Nak bagi performance seimbang rupanya.



Ohh perasan tak part BangMir lebih dari biasa dalam lagu ni. Ni kira bonus lah for me to like this song even more. Lalalala~you runnin' ah ah ah ah ah~ *trytosingalong*


Nampak tak muka Mir tu?? Kerek tahap tinggi. Agak-agak bila MBLAQ nak datang Malaysia??

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger