Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Kurang dari 2 minggu.

by - Saturday, March 10, 2012

Happy Holiday semua budak sekolah! ^-^




Result SPM will be announced in 2 weeks time.




I'm extremely nervous, anxious, worry, uneasy , etc.




Okay, rasanya semua orang macam tu. Who doesn't??? Kalau tak rasa cuak, memang awesome gila lah.




**********

Internet yang macam bangang ni memang la boleh menaikkan darah tinggi. Sumpah lambat macam siput. Unifi laju tak??? Rasa macam nak try guna unifi la. Geram dengan P1 yang sangat limited tu. Dah lah sekarang ni tengah risau. Joyah(phone) is missing. Dia ngada-ngada nak main hide n seek pulak. Risau tak tau nak cari kat mana lagi.

You May Also Like

0 respond