3/10/2012

Kurang dari 2 minggu.

Happy Holiday semua budak sekolah! ^-^




Result SPM will be announced in 2 weeks time.




I'm extremely nervous, anxious, worry, uneasy , etc.




Okay, rasanya semua orang macam tu. Who doesn't??? Kalau tak rasa cuak, memang awesome gila lah.




**********

Internet yang macam bangang ni memang la boleh menaikkan darah tinggi. Sumpah lambat macam siput. Unifi laju tak??? Rasa macam nak try guna unifi la. Geram dengan P1 yang sangat limited tu. Dah lah sekarang ni tengah risau. Joyah(phone) is missing. Dia ngada-ngada nak main hide n seek pulak. Risau tak tau nak cari kat mana lagi.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger