Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Alhamdulillah, i can accept my result.

by - Friday, March 23, 2012



Semalam punya semalam result SPM2011 dah pun keluar. Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Saya tenang je bila tengok my own result. Biarpun tak dapat STRAIGHT A's , tak dapat naik pentas. But mama n ayah macam tak berapa nak puas hati lah kan. Just rasa kecewa tak dapat nak buat my parents proud by getting all A. I should've done better for them... and for me.


Kejap rasa ok, kejap rasa sedih. Macam nano-nano. Pahit-masam-masin-manis semua ada. Lepas dah dapat berfikir dengan tenang, i just want to move on and be a better me.

You May Also Like

1 respond

  1. ok..spm dah lepas..yg akan dtg nie smoge berjaye ok..x kisah la pilih ape2 pon..janji bahagia..hihihi

    ReplyDelete