3/23/2012

Alhamdulillah, i can accept my result.



Semalam punya semalam result SPM2011 dah pun keluar. Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Saya tenang je bila tengok my own result. Biarpun tak dapat STRAIGHT A's , tak dapat naik pentas. But mama n ayah macam tak berapa nak puas hati lah kan. Just rasa kecewa tak dapat nak buat my parents proud by getting all A. I should've done better for them... and for me.


Kejap rasa ok, kejap rasa sedih. Macam nano-nano. Pahit-masam-masin-manis semua ada. Lepas dah dapat berfikir dengan tenang, i just want to move on and be a better me.

1 comment:

  1. ok..spm dah lepas..yg akan dtg nie smoge berjaye ok..x kisah la pilih ape2 pon..janji bahagia..hihihi

    ReplyDelete

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger