3/30/2012

SHINee's BACK!!

Ok, sebenarnya SHINee dah buat comeback minggu lepas lagi. Sekarang baru reti nak cerita kan.

 scwgnhaksapqkjascfvfwcyx (no word can describe) Betapa terujanya diri ini bila dapat tahu yang SHINee tu akhirnya membuat kemunculan semula. Ayat nak gebang je kan. =) Terus korek tabung nak beli album punya pasal. Nampak tak ke-excited-an terlebih kat situ sampai sanggup korek tabung bagai. Sebab dah setahun lebih tunggu.

Banyak pulak sm release video for SHERLOCK ni. First music video, then practice video, lepas tu dance video. Ada cover contest pulak tu. Wahh wahh wahh memang bergumbira la hati ini.




Ni la video yang paling I suka! Gila semangat dorang menari. Rambut panjang Taemin tu je yang I tak berapa nak gemar. Berkali-kali lebih handsome dia dengan rambut pendek.


Walaupun mini album je, keterujaan dia tetap sama. Their 4th mini album - Sherlock ni ada 7 lagu je. My favorite song is Honesty. Jonghyun tulis lirik lagu ni, untuk shawol. Nak menangis dengar lagu ni sambil baca translation dia. Sangat menyentuh hati nak nak lagi bila dengar suara merdu Onew tu.


Nak tau tak?? SHINee won 1st place kat M Countdown semalam! Hari ni ada Music Bank pulak. Harap dorang menang lagi. Triple Crown terus, lagi hebat.




Actually kalau nak cerita lagi pasal SHINee ni sampai esok pun tak habis. Better i stop here. Kalau tak, satu kerja pun tak jalan. TEEHEE =D

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger