4/11/2012

I've got mine, go and get yourself one! SHINee CD GIVEAWAY!

Ehh ehh cd giveaway ni bukan saya yang anjurkan. I just want to share with you, fellow shawols!!


Ni haa, www.kpopmecca.com yang buat giveaway ni. Sesiapa yang teringin sangat CD Sherlock tu mehh ramai-ramai pakat join this giveaway. Lagi ramai lagi meriah gitu. Soo, apa tunggu lagi jom la KLIK SINI =) Good Luck!


Tengah hari tadi baru dapat my cd. I buy it from Valoa Records. HERE . Kalau awak nak beli cd kpop online, memang saya rekemen beli kat Valoa Records ni je. Senang dan Cepat. Siap ada discount coupon lagi tu. Lagi satu dan yang paling penting, dorang ni peramah. Tanya je papepun, laju je diorang jawab. Tu yang buat saya selesa beli kat sini. Hahahahaha promote jangan tak promote.


Ohh i'm so excited yeahhhh!





This is mine. Minho <3 ver.



Soooo
Actually, the cd dah sampai last wednesday. Tapi time tu saya takde kat rumah la pulak. Terpaksa menjemput kat kaunter poslaju. Lepas seminggu baru dapat ditangan adoyai lama sungguh. Now i'm a happy fangirl. =D

2 comments:

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger