Pengalaman belajar memandu



Oh betapa excitednya diri ini sebab akhirnya dapat jugak pandu kereta. Orang lain semua dah dapat P dah, saya je yang baru nak belajar. Biasalah, orang busy. Hehehehe.


Tapi hanya Allah je yang tau betapa hati ni tak tenang time cikgu suruh drive kat jalan raya. Dah la baru setengah jam pusing-pusing tapak sekolah terus g jalan raya. Cuak beb! Nasib baik time pagi tu tak banyak sangat kenderaan lalu lalang. 

The next class, esoknya buat rutin macam biasa. Yang tak syoknya asyik buat silap je. Orang suruh tekan kluc i pergi tekan minyak. Nasib baik tak accident ke hape ke. Cikgu kata, "Nisa, asal hari ni lagi teruk dari semalam??" Hah, amik kau cikgu dah kata gitu. Acano nak lulus jpj kalo cenggini. Bila cikgu tinggal suruh buat sensorang, saya g langgar tiang parking. Lepas tu langgar tiang time buat tiga penjuru pulak. Oh great! 


Tolong doakan semuannya baik-baik saja ya =)

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives