8/17/2012

New things



Helloooooo, Assalamualaikum.


Tinggal lagi beberapa hari je ramadhan. Hari ahad dah raya. Cepat je, tak rasa langsung sebulan tu. Mesti semua dah mula rasa ~suasana hari raya walau dimana pun jua memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa~




Kalau raya mestilah semua benda nak baru kan. Andddddd.. me also has something new to share. About................................................



Haaaa, tau tak apa ni. Nilah colour contact lens. Beli sempena nak sambut raya. Hehehe. Actually this is the very first time i ever pakai contact lens. Kat rumah takde sorang pun yag pakai benda alah ni. Kalau rabun, pakai glasses je. Tapi sejak datang limkokwing, kawan semua banyak yang pakai. Cantik-cantik mata dorang. So i decide to give it a try.





Ni la orang yang bertanggungjawab ajar saya cara nak pakai lens ni semua. Ester. She's my housemate from palembang, indonesia. She's taking hair design, together with my roommate. Take a look at my normal eyes..







TADAAAA!! See the different??? Happy face tapi mata macam tengah sedih tahan air mata. Ok ok. Another picture..




Ehhh muka masam pulak. Masam sebab quality gambar yang tak berapa nak hebat. Biasalah, phone camera je, what can you expect kan..




This is the colour that i chose. Glinting Brown.




Next time i want to try for bigger eyes effect. Hehehehehe..



That's all for now. Selamat bercuti raya semua!! :D

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger