Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

im4u

by - Monday, August 13, 2012






Since i'm bored and have nothing to do...

Jom update entry bergambar!! Horray!!!








Tau tak pasal Im4u?? Alaaaaa yang pasal 1Malaysia For Youth tuu. Yang dekat KLCC tu. Yang ada flashmob tu. Yang lagu tema dia student limkokwing yang buat tu. Haaaa, dah tau dah kan. :D


Haritu me and kak mira pun turut menyebuk kat event ni. Ktorang pegi tengahari pun dah ramai orang kat situ. Padahal pm datang, flashmob semua tu belah petang. Nampak tak kesemangatan orang-orang tu..














Dannn...

Ni je gambar yang berjaya diupload. Konon nak publish entry bergambar. Gambar pun ciput ni je yang termampu. Haisshhhh... mianhe.  Laptop ni memang menguji kesabaran iman time bulan ramadhan ni. Time kita nak upload gambar la dia nak hang. Kacau mood betul la.


Tapi boleh nampakkan betapa ramainya orang kat situ. Lepas penat berasak-asak kat situ, ktorang jalan pegi pavillion dengan tujuan nak shopping. Dapatla beli a couple of barang kat daiso. 5hengget je punn. Hehehe.


You May Also Like

2 respond

  1. Ramaiinyaaaa. Suka shopping kat daiso eh? sama lah kita :)

    ReplyDelete
  2. ramai sangat..
    aah suka shopping kat daiso. berbaloi bayar rm5 per item :D

    ReplyDelete