8/27/2012

Selamat Hari Raya...


Assalamualaikum.. Hai..




Ramadhan dah habis. Menyesal tak sudah saya tak dapat manfaatkan ramadhan tahun ni dengan sebaik-baiknya. Sedih sangat. Hope to be better next year.





Okay, i know cerita raya dah basi. Sekarang ni semua orang sibuk kembali ke college. Sibuk dengan exam, new semester dll. Tapi... biarlah.. nak cerita jugak pasal raya. Sebenarnya bukan nak cerita sangat, gambar je lebey. Bak kata pepatah, a picture is worth a thousand words. cehhh dah pandai dah khairun nisa ni berpalsapah sekarang.




Hari Raya Pertama.


Seperti biasa.. the very first pic is always a family picture!! The formal one.


Candid! the oh-it's-finally-raya-moment. :D


Hai, kami kembar hampir seiras. 









Okay.. sekarang ni dah masuk sesi jom-menggedik-bersama-ain.






Baru setengah hari, dah 2 kali ganti baju si ain ni. 






Pose terakhir 



Finally done with hari raya pertama. Gambar for hari raya kedua, ketiga dan keempat terasa malas nak share kat sini. Tahun ni mama ayah n kak mira cuti sampai hari selasa je. Sooooo kami pun hanya mampu berhari raya sampai hari selasa jugaklah. Lagipun watpe nak raya lama-lama, bukan banyaakk sangat pun saudara mara sahabat handai dekat sini. Really hope tahun depan boleh raya kat kampung. Kumpul bareng di rumah nenek. Main bunga api, main lilin.. Hahaha really miss those moment.



Lepas ni nak puasa 6 pulak. Kena kuruskan balik badan yang dah naik time raya hari tu..


Ehhh ehhhh ehhh.. Dulu kemain rajin nak edit gambar. Touch-up sana, edit sini biar nampak hampir sempurna.  Sekarang memang taklah, gen malas dah berleluasa dalam diri. Upload gambar fresh dari memory card. Lantak la lighting tak elok ke hape ke langsung tak kesah.


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger