Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Happy Holiday!

by - Tuesday, February 12, 2013




Assalamualaikum..



Happy holiday uolss. Bagi sesiapa yang sambut new chinese year tu, Happy New Year!


Dulu time last day of school before cuti panjang, dari dalam kelas sampai keluar pagar sekolah, asal nampak je kawan ntah dari mana-mana, mesti riuh jerit "happy holiday!!". Seboleh-boleh nak bagi satu dunia tau yang kau tu nak cuti.  Rindu. Sekarang mana ada benda tu lagi. Semua buat hal sendiri-sendiri. Tup-tup hilang, tup-tup ada depan mata. Macam tu je. Hrmmmmmmm. I really really really really miss high school.


Ada rupa macam high school student tak?? Ehh, i baru turn 18 two months ago tau. Kay i know, should stop dreaming. 



Sebenarnya saya terlambat sikit wish ni. Esok ada yang dah start kerja/kelas balik kan? hehehehehe.


Cuti. Tapi assignment melambak-lambak. Camne tu??


You May Also Like

2 respond