Happy Holiday!




Assalamualaikum..



Happy holiday uolss. Bagi sesiapa yang sambut new chinese year tu, Happy New Year!


Dulu time last day of school before cuti panjang, dari dalam kelas sampai keluar pagar sekolah, asal nampak je kawan ntah dari mana-mana, mesti riuh jerit "happy holiday!!". Seboleh-boleh nak bagi satu dunia tau yang kau tu nak cuti.  Rindu. Sekarang mana ada benda tu lagi. Semua buat hal sendiri-sendiri. Tup-tup hilang, tup-tup ada depan mata. Macam tu je. Hrmmmmmmm. I really really really really miss high school.


Ada rupa macam high school student tak?? Ehh, i baru turn 18 two months ago tau. Kay i know, should stop dreaming. 



Sebenarnya saya terlambat sikit wish ni. Esok ada yang dah start kerja/kelas balik kan? hehehehehe.


Cuti. Tapi assignment melambak-lambak. Camne tu??


Designed by FlexyCreatives