2/28/2013

27th Golden Disk Awards (Part2)




Part two ni I just nak letak gambar for the second day je.

Cerita panjang lebar dia lain kali jelah ya. Now saya malas. Ampun. hehehehe


Day 2 ni, on 16 January which is kak mira's birthday. So as her birthday present mama ayah sanggup hantar kitorang sampai sepang. Baliknya naik bas sampai KLCC then dorang pick up. Ikutkan jelah sebab hari tu hari 'special' kan.




Nah, hadiah dari hongki for uolls.














Semua gambar B.A.P. blur camnie. Takde satu pun yang elok. Nak determine tu muka siapa pun susah sebab blur tahap tinggi punya. Mungkin tangan gigil bila nampak Jung Daehyun depan mata ;p






Cer teka ni siapa?? I pun tak tau weyh.








































We sampai lambat so we missed T-ara and Miss A performance. Sad, tapi takpelah. Ohh missed hongki and dasom special stage too.

Since basically all my bias dah perform on Day 1 except for GD. Jadinya tujuan datang Day 2 ni just untuk hongki. So me and kak mira memang stay depan mc stage ni sepanjang masa except waktu B.A.P. That's why gambar semua dari tepi belah kanan. Hahaha.


You know what hongki, you're such a bsjhgsfojqljrwoish. Kenapa comel sangat??? Dah la peramah, sporting, etc. Terus nak jadikan u my ultimate bias, tapi nasib baik still boleh kawal diri lagi. Masih ingat kat Choi Jonghoon. Hahahaha. Sometimes kesian kat dia, macam penat tapi still boleh je senyum, buat gaya gila-gila dia depan fans. 


Tapi serious, bila dah jumpa idol tu, i try to keep calm. Berlagak macam aku okay je, dia tu manusia biasa jugak kot. Takyah la nak over sangat. Tapi inside rasa macam !#R^%*&&)_UIKHHJ^%#%$ and sometimes terkeluar jugak la jeritan, reaction annoying tu.



Ntah la.


Apa yang I dapat bila attend GDA ni for 2 days????
.
.
.
.
.
.
.
.
L MEMANG SO DAMN HANDSOME WEYH. NO JOKE. PERFECT.





6 comments:

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger