Happy Day






Hari yg sungguh best. Walaupun datang lambat, tak sempat langsung nak explore segala macam.. Hanya sempat menggila dengan kawan lama sekejap then sambung menggila dalam dewan, time concert. Tapi tetap akan jadi one of my fav day yang akan dikenang sampai bila-bila.


Sangkinkan excitednya saya ni sampai sanggup update blog guna laptop yg dah takdespacebarni. Seksamemangseksatapi nak cerita jugak.. tak sabar nak tunggu esok..



Infinite. ehhkejapkenabuatcapslock.


INFINITE.WILL.BE.HAVING.THEIR.COMBACK.NEXT.WEEK.!!!!!!!!!!!




YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SUKASUKASUKA.



Individual teaser dah keluar.



ok jari dah sakit nak menekan space ni so sambung esok ye ;p



Post a Comment

Designed by FlexyCreatives