3/15/2013

Update #3



Heyyyyyy.

Assalamualaikum..



Test update blog pakai ipad orang ni. Hehehehehe. Syok la pulak main touch screen touch screen ni. 


Lama dah tak jenguk blog angkara broadband dah kena sekat. Tu memang salah sendiri la yang memang tak peka pasal bill bill ni. Biasanya ada reminder tapi yang ni takde pulak. Dia macam suruh kita paham paham sendiri, kalau tak paham dia sekat je.


Omgggg lagi tiga minggu dah nak final exam, tapi assignment yang berbalance lagi dua tu langsung tak start lagi. Due date lagi two weeks and now masih relax relax. Dah nampak dah banyangan night before the due date akan jadi burung hantu, stay up whole night nak siapkan the assignment.



Ohh and tak sabar nak tunggu hari sabtu.... Im going back to school. Sebab apa??

Carnival CBN : 16March2013


Mehh la ramai-ramai serbu CBN lusa ya. Ehhh cop... Kalau sekarang ni dah masuk hari jumaat maknanya esok la kan. Hehehehe



Ehhh penat la pulak taip panjang-panjang guna touch screen ni. Normal keyboard still the best.
Kbye.




2 comments:

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger