Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

update #2

by - Sunday, March 03, 2013




Hello March!!


These past few days memang sibuk gila nak siapkan assignment. Dateline next week oi. Dah la last week ada mid-term test. Dengan sibuk nak study for the test nya dengan sibuk nak bincang pasal assignmnetnya, rasa macam tak cukup nafas pulak.

Well tapi tak boleh nak cakap apa la, siapa suruh suka sangat buat benda last minutes.



Weekend ni saya tak balik rumah sebab i know if kat rumah, satu kerja pun tak jadi. Kerja asyik layan si gedik ain. Kalau tak tengok running man. Untuk mengelakkan diri dari kena marah sebab tak siapkan assignment lebih baik saya stay here (hostel). Yang peliknya, semalam and hari ni.. dunno why.. mama call and give the phone to ain. Katanya ain nak cakap ngan kakdek. Itu masih boleh diterima, yang mendatangkkan kemusykilan is kenapa mama ada kat rumah time tu??? Pukul 10, 11 pagi everyday bukan ke mama patut ada kat pudu. Ke dia bawak ain pegi kerja?? Ke dia tak kerja?? Dah la asal call tak pernah ada proper goodbye. Tetiba je putus.

Macam-macam.


Okay, harus sambung focus buat assignment. Esok dah nak kena submit weyh. I is stress. Dengan takut midterm result teruknya lagi.
Kbye.



You May Also Like

2 respond