4/14/2013

10 days shinee challenge - Day 5






Tadi bila tengah check check entry lama, laaaaaa... baru perasan. SHINee Challenge tak habis buat lagi. Tergantung camtu je. Sumpah dah tak ingat pasal benda tu. Hahaha. Dulu konon azam nak habiskan that thing before SHINee's comeback. Now dah habis promotion dah pun tapi satu hape pun tak bergerak. Hahaha lawak aaaa..... k jom sambung.





5. Favorite music video



Bila tengok mv, i always prefer mv yang ada jalan cerita yang dramatic. Macam mv FTIsland yang lama-lama, mv BigBang yang lama-lama, mv T-ara. Kalau SHINee mana lahh ada benda-benda camtu. Semuanya just simple but complicated.







Dalam banyak banyak mv SHINee ni je yang menyeronokkan. Yang lain macam serious and a bit bosan. Sooooo this mv will definitely be my favorite.


Lagi satu, saya pun suka gak mv noona neomu yeppeo. Just malas je nak letak lagu tu kat sini. Hahaha






No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger