Update #4




Hi

Dah lama tak layan blog ni.


Hari ni baru la sempat bersenang-lenang online nak catch up with kpop. Pejam celik holiday dah habis seminggu. Tinggal lagi seminggu je lagi, then masuk last semester of foundation..


Aktiviti sepanjang minggu ini :

5/4 - 7/4 saya kat penang
8/4 subuh-subuh buta sampai kl then balik desaria.
9/4 balik rumah then went shopping with mama
10/4 - 11/4 spent a night at kuantan
12/4 tidur sepanjang hari
13/4 baru lahhhhh saya sempat nak update blog.


Hahhhh nampak tak jadual pack sampai tak sempat langsung nak pengang darling laptop. Nak fangirling bout infinite boys pun tak sempat.



Here, i give u lagu comel terbaru BtoB :)







  1. rilek2 :D kata dah nak habis tu.. all the best!

    ReplyDelete
  2. @Haruno Hana 하나 hahaha. tengah try me-rilek-an diri la ni. thank you! :D

    ReplyDelete

Designed by FlexyCreatives