Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Update #4

by - Saturday, April 13, 2013




Hi

Dah lama tak layan blog ni.


Hari ni baru la sempat bersenang-lenang online nak catch up with kpop. Pejam celik holiday dah habis seminggu. Tinggal lagi seminggu je lagi, then masuk last semester of foundation..


Aktiviti sepanjang minggu ini :

5/4 - 7/4 saya kat penang
8/4 subuh-subuh buta sampai kl then balik desaria.
9/4 balik rumah then went shopping with mama
10/4 - 11/4 spent a night at kuantan
12/4 tidur sepanjang hari
13/4 baru lahhhhh saya sempat nak update blog.


Hahhhh nampak tak jadual pack sampai tak sempat langsung nak pengang darling laptop. Nak fangirling bout infinite boys pun tak sempat.



Here, i give u lagu comel terbaru BtoB :)







You May Also Like

2 respond

  1. rilek2 :D kata dah nak habis tu.. all the best!

    ReplyDelete
  2. @Haruno Hana 하나 hahaha. tengah try me-rilek-an diri la ni. thank you! :D

    ReplyDelete