Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Holililidayyyyy

by - Sunday, November 30, 2014




Assalamualaikum sayangs,






Saya dah start cuti semester dah. Yooohoooo. Semester tiga tamat dengan perasaan campur baur sebab last paper tu kemain susah.


Activiti masa cuti?? hrrmmm selain menternak lemak, belum ada apa-apa rancangan yang dibuat. I think this time punya cuti tak selama cuti last year.


Ehh tetiba esok dah masuk december. Cepatnya! Lagi sebulan dah tahun baru. Rasa macam like hello i baru sambut new year 2014 semalam kot. Like hello pfftt perasan tak  i kept repeating ayat lebih kurang sama kat previous post.


Bulan 12 maksudnya ehemmmm hehehe nak phone baru as birthday present please.


K dah tak tau nak merepek apa lagi. Tak tau cemana dulu boleh tulis entry pepanjang pasal hidup hari-hari. Or maybe my life makin membosankan sampai dah takde apa lagi nak cerita.




You May Also Like

0 respond