11/30/2014

Holililidayyyyy




Assalamualaikum sayangs,






Saya dah start cuti semester dah. Yooohoooo. Semester tiga tamat dengan perasaan campur baur sebab last paper tu kemain susah.


Activiti masa cuti?? hrrmmm selain menternak lemak, belum ada apa-apa rancangan yang dibuat. I think this time punya cuti tak selama cuti last year.


Ehh tetiba esok dah masuk december. Cepatnya! Lagi sebulan dah tahun baru. Rasa macam like hello i baru sambut new year 2014 semalam kot. Like hello pfftt perasan tak  i kept repeating ayat lebih kurang sama kat previous post.


Bulan 12 maksudnya ehemmmm hehehe nak phone baru as birthday present please.


K dah tak tau nak merepek apa lagi. Tak tau cemana dulu boleh tulis entry pepanjang pasal hidup hari-hari. Or maybe my life makin membosankan sampai dah takde apa lagi nak cerita.




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger